i väntans tider

Selfie, selfie, selfie.
Jag väntar. Väntar på massa selfies.
Spänd av förväntan.
Mycket vill ha mer.
Längtar.
Väntar. Selfie.

 

Jo visst, jag har en och annan. På mig själv! Nu är jag nyfiken på alla andras. Inte direkt i allmänhet utan mer i synnerhet. En del av mina gamla kläder bytte ju garderob i helgen under Upmarket. En del selfies har redan trillat ner i inkorgen men jag vill ju ha mer mer mer! Mycket vill ha mer.

Om jag vill visa? Nej. Jag vill njuta lite själv först innan helgens färska får se ljuset. Stoppa näsan i mailkorgen och le litegrann. Kan tänka mig att dela med mig av några från i vintras istället när #iminfdgarderob hade smygpremiär för några studenter från Tillskärarakademin. De fick betala det högsta priset för alla kläder. Övertalningens förmiddag var det verkligen, och värdemotiveringens. Fast jag var ganska snäll, en del av plaggen kostade faktiskt bara en selfie egentligen så det var väl inte mer än rätt. Inte för snäll dock. Allt de ville ha fick de inte med sig, till exempel mammas gamla isärsprättade blommiga kjol. Här kommer några bilder, selfies, på vad de fick med sig innan de satte saxen i plaggen och gjorde om dem!

Vi hörs!

Selfie TAG

Selfie TAG

Selfie TAG

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *