livet, arbetet och tuskaften

IMG_5092

Den 17 juni invigs min sommarutställning i  Trädgårdsföreningen här i Göteborg.

IMG_6347
Så just nu kretsar mitt liv kring cykeltur till lönearbetet, cykeltur från lönearbetet, cykeltur till ateljén, cykeltur från ateljén. Någonstans där inemellan lyckas jag även arbeta och skapa.

IMG_6250

Jag skapar just nu med tuskaften i fokus. Men även klotet. Klotet i händerna, klotet under fötterna och klotet ovanför halsen. Livet är ibland en strapats där mycket vilja ska få ta sin plats. Och vilja det har jag en hel famn full av. Viljan att få ihop utställningen och installationerna så som jag har tänkt mig. Viljan att en dag kunna försörja mig på mitt skapande, enbart. Viljan att ha ett liv mest som alla andra med söndagspromenader och fredagsmys. Viljan att få ihop allt detta till en helhet. Den viljan är jag inte ensam om att äga, vi är nog rätt många runt om på klotet som delar denna strapats. Strapatsen det innebär att vandra från tanke till idé till skapelse.

Håll i hatten, tuskaften snurrar runt mitt klot!

IMG_6361

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *