en era är till ända

IMG_0890

Nu är det en vecka sedan jag lämnade över titeln som vinnare av Upmarket. I augusti 2016 fick jag till min stora glädje ta emot priset för bästa presentation på Upmarket. En vinst som innebar att ni denna sommar kunnat ta del av mina två installationer fyra komma två och sju komma sex i Trädgårdsföreningen. Har du inte sett dem finns de kvar ungefär en månad till, så det är ingalunda försent att besöka dem.

IMG_7732

IMG_7739

Flyer_Upmarket_2017yellow

Helgen 18-20 augusti så gick då Upmarket 2017 av stapeln och min mormor och jag var på alla affischer och visitkort. Fin fin ära. Dessutom kunde du såklart träffa mig på plats i det stora vita paviljongstältet. I år hade jag med mig grafiska blad tryckta på gamla linnedukar samt några fina kort att ge bort till någon kärs födelsedag till exempel. Så fanns ju kranarna med mig! Att de var göteborgarna så kära hade jag en liten föraning om men den aningen visade sig vara en underdrift. Tack för alla fina ord om mina bilder, hoppas att ni njuter av era kranar! Och tack till min härliga bordsgranne Britten Kronmakaren Toftarp som fångade mig på bild bland kranar, mormor och prinsesstårtor!

Så var det mormor och hur man får henne på väggen. Eller för den delen kranarna. Här kommer en film på två och en halv minut på hur det går till när jag trycker. Med lite tur kommer fler filmer med fokus på händer och konstarbete längre fram på min nya YouTubekanal.

Tack Upmarket, det var min ära en trevlig era! Får se vilken era som följer in i 2018…

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *